For at se denne side korrekt skal du opgradere din Flash Player. Opgrader din Flash Player

Pressen skrev

"En fejende, artistisk og aldeles original thriller med mange tankevækkende tråde sirligt snoet til en sort og storslået sædeskildring. Bravo - godt skrevet og gerne en fortsættelse."
Bo Tao Michaëlis, Politiken

"Ambitiøs og vellykket (...) en af den slags krimier, som kan sammenligne sig med de bedste norske og svenske. Godt gået!"
Anne Sophia Hermansen, Fyens Stiftstidende

"Jeg tænkte: 'Nå ja, hvor god kan den være - den er jo dansk!?' Shame on me - den er nemlig rigtig rigtig god! (...) En spændende krimigåde, der nervepirrende langsomt bliver løst op. Personligt stemmer jeg for en serie!"
Sissel-Jo Gazan, Femina

"En ambitiøs retrokrimi, som byder på noget af det mest dekadente og voldelige, jeg længe har læst"
Klaus Rothstein, Weekendavisen

"Et persongalleri, der er ungefær lige så farverigt og flerstemmigt som i Leo Tolstojs Krig og fred! ... En fejende, artistisk og aldeles original thriller med mange tankevækkende tråde sirligt snoet til en sort og storslået sædeskildring. Bravo - godt skrevet og gerne en fortsættelse."
Bo Tao Michaëlis, Politiken

"Det prisværdige ved romanen er, at den modsat så megen digterisk kriminalistik med rettidig omhu lever op til genrekravet om komplekst, overrumplende plot og kriminalteknisk udpenslet og troværdigt politiarbejde, samtidig med at den formeligt frådser i groteske personer (herunder et par virkelige, Simon Spies og Ib Nørlund, der ikke er de mindst kulørte!) og scenerier. (...)

Visse kritikere har indvendt, at det er for meget af det gode: skal vi absolut have både terrorisme og porno og holocaust på én gang. Ja, vi skal da heldigvis! Jeg citerer som sædvanlig Mae West: For meget af en god ting er vidunderligt. For det kan man mærke på romanen, at Dorph & Pasternak også synes, i form af smittende skrivelyst simpelthen: de kan ikke holde op med at labyrintisere og groteskificere over stok og sten derudad, og jeg er sikker på alt muligt endnu værre og vildere er blevet skåret væk under processen, og det forventer vi selvfølgelig at få i hænderne som ekstramateriale på den kommende CD-rom-udgave. (...)

Nu har 70'erne omsider fået sin samtidsroman, så mangler vi bare 80'erne og 90'erne og 00'erne, kan I så komme i gang, drenge! Sequels kræves!"
Lars Bukdahl, Litlive.dk